PLAFONI

ROLOPOP PLAFONI ROLETNE VENECIJANERI FOTO ENGLISH Posete

Spusteni plafoni i Gips-karton

          Ugradnja svih vrsta spuštenih plafona: mineralni, metalni, gipsani i plasticni sa postavljanjem izolacije po potrebi. Sve vrste mineralnih plafona evropskih i americkih proizvodjaèca AMF, Atena i Armstrong . Metalni plafoni tipa Hanter Douglas , dampa, raster, kasetni i boxer plafoni (metalni plafoni proizvode se i kao perforirani). Moguænost kompjuterske izrade projekta plafona. Ugradnja Svih tipova gips-plafona ukljucujuci montazu gips-kartonskih ploca (plafoni, potkrovlja) tipa Knauf i Rigips.

Rasveta

           Projekat i ugradnja rasvete, ozvucenja uz montazu spuštenih plafona. Rasveta svih tipova halogena, fluo i reflektorska kao i razvod i montaza plafonskih ozvucenja.

Gips-Karton

           Montaza gips kartonskih pregrada tipa Knauf i Rigips sa postavljanjem izolacije, montazom štokova i vrata i razvodom zidne instalacije i prekidaca i uticnica kao i izrada spuštenih plafona i rasvete. Standardna debljina dvostranog zida uradjenog sa plocama 12 mm. Iznosi 100 mm. Radi se na celiènoj pocinkovanoj podkonstrukciji U i C profilima. Prednosti gips kartona su: nezapaljivost, mala tezina, cista (suva) montaza, lako odrzavanje. Na ovako izradjene zidove moze se finisirati gletovanjem, spatulatom, tapetama, spanskim zidom, keramikom ili bilo kojom drugom oblogom kojom se oblazu standardni zidani zidovi. Idealno za potkrovlja jer ovaj tip plafona se moze postavljati koso i vertikalno, a posto je u odredjenoj meri savitljiv moguca je izrada lukova i kaskada ovalnog i kruznog oblika.

Termo i zvucna izolacija

           Termo izolacija enterijera pregradnih i postojecih zidova, potkrovlja, plafona i podova vrsi se sa parnom branom u debljinama 5,8,10,15 ili 20 centimetara stiroporom ili staklenom vunom.

Rasveta na armstrong plafonu

Imitacija grede i kaskada od gipsa (Caffe Santa Fe Hyndai Beograd)

Armstrong sa rasvetom (Hyndai salon)

Armstrong sa kosom ravni. (Hyndai servis)

Metalni plafon (Boxer)

Kabine sa lucnim ulazom izradjene od gipsa.


Armstrong sa rasvetom (Hundai salon)

Rasveta na gipsanom plafonu


Luk izradjen od gipsa.